Lietuvių  Русский  English  Latviski  Eesti  Polskie  deutsch  

Universalus galąstuvas įrankiams Work Sharp Pivot Pro


Prasideda nuo: 17.50EUR

Lietuvoje pristatymas per paštomatus nuo 2.30Euro

Prašome pasirinkti:

.





Spauskite čia ir užduokite klausimą apie šią prekę

„Work Sharp Pivot Pro“ yra universalus įrankių galąstuvas. Nuo peilių iki kirvių, kaltų ir (genėjimo) žirklių. Galite paaštrinti juos visus su Work Sharp Pivot Pro!
„Work Sharp Pivot Pro“ yra universalus įrankių galąstuvas. Nuo peilių iki kirvių, kaltų ir (genėjimo) žirklių. Galite paaštrinti juos visus su Work Sharp Pivot Pro!
Pirmasis galandimo variantas yra lizdas su dviem volframo karbido galandimo akmenimis peiliams pagaląsti 25 laipsnių galandimo kampu. Kelis kartus ištraukite peilį per plyšį ir ne tik pagaląsite peilį, bet ir sukuriate išgaubtą kraštą, kad būtų dar aštresnis. Geltona šios angos dalis juda pagal jūsų ašmenų formą. Tokiu būdu jūs gaunate tobulai tiesius galandimo rezultatus per visą kraštą. Raudonas stumdomas mygtukas yra užraktas, kuriuo galite užrakinti geltoną dalį. Todėl jis nebejudės, kad galąstuvas pašalintų mažiau medžiagos.
Antrasis galandimo variantas yra du keraminės galandimo kriaunos su 25 laipsnių kampu.
Trečias galandimo variantas – galandant žirkles. Ištraukite žirkles per angą su volframo karbido galandimo plienais ir jos greitai taps kaip naujos.
Paskutinis galandimo variantas – deimantu dengtas lakštas galąstuvo apačioje. Su juo galite pagaląsti beveik bet kokį įrankį pasirinktu kampu. Pavyzdžiui kaltai kirviai, mačietės. Jame nėra galandimo kreiptuvo, todėl galąsite laisvai.
Ilgis 19,3 cm
Svoris 125 g
Deimantų galandimo plokštė (400 grd)

  • Modelis: WSHHDPVT
  • Siuntimo svoris: 0.2kg
  • 3 Vienetų sandėlyje
  • Pagamino: Work Sharp

Būkite pirmas ir įrašykite atsiliepimą.  Parašykite atsiliepimą.

Ši prekė buvo pridėta į katalogą Šeštadienis 29 sausio, 2022.



Gamintojai

Gamintojo informacija

Dovanų čekis


Latvijas interneta veikali 
Ani.lv Latvijas Marketpleiss - ērti pirkumi ar 2 klišķiem.


Ceno.lv