Lietuvių  Русский  English  Latviski  Eesti  Polskie  deutsch  

Bushnell H2O 8X42 PORRO žiūronai


Prasideda nuo: 123.00EUR

Nemokamas pristatymas Lietuvoje*
(* iš anksto apmokėjus)

Prašome pasirinkti:

sandėliai:







Spauskite čia ir užduokite klausimą apie šią prekę

"Bushnell H2O" linijos žiūronai yra visiškai vandeniui atsparūs žiūronai, kurių korpusai padengti "Soft Texture Grip" gumos sluoksniu, užtikrinančiu puikų sukibimą ir apsaugą nuo smūgių ir kritimo iš nedidelio aukščio. Tai privaloma įranga vandens sporto entuziastams ir visiems kitiems naudotojams, kurie nori naudoti žiūronus bet kokiomis sąlygomis, nesijaudindami, kad viduje jie sušlaps, apdulkės ar susidarys rūkas. 
Patogus ir greitas fokusavimo reguliavimas atliekamas centrine rankenėle. Be to, kiekviename H2O žiūronų komplekte yra reguliuojamos akių apvadai ir dioptrijos ant dešiniojo okuliarų, kad būtų galima kompensuoti skirtumą tarp stebėtojo kairės ir dešinės akies.
Be to, žiūronai turi dioptrijas ant dešiniojo okuliaro.
8x42 "Porro" variantas yra klasikinis žiūronas, pasižymintis priimtinu didinimu ir dideliu 136 metrų regėjimo lauku 1000 metrų atstumu. Jis nėra toks kompaktiškas ir lengvas kaip panašus "Roof" variantas, tačiau dėl "Porro" prizmių pasižymi geresniu šviesos pralaidumu ir stereoskopiškesniu, trimačiu vaizdu. Geras pasirinkimas, jei ieškote universaliausių dienos ir nakties žiūronų, kurie užimtų nedaug vietos kuprinėje. Dėl 17 mm atstumo tarp vyzdžių galėsite lengvai naudotis žiūronais nenusiimdami korekcinių akinių.

Naudojamos technologijos:
- Daugiasluoksnė danga: kritinės oro-stiklo ribos padengtos antirefleksinėmis dangomis, kad būtų sumažinti nepageidaujami atspindžiai ir per optinę sistemą praeinančios šviesos nuostoliai.
- BaK-4: aukščiausios kokybės optinis stiklas, iš kurio gaminamos žiūronų prizmės. BaK-4 prizmės užtikrina tokį ryškumą ir aiškumą, kokiam neprilygsta žiūronai, kuriuose naudojamas pigesnis Bk-7 optinis stiklas.
- Atsparūs vandeniui: žiūronų vamzdeliai pripildyti sauso azoto ir užsandarinti O formos žiedais, todėl optika viduje neužsiteršia ir žiūronai yra atsparūs lietui, dulkėms ir laikinam panardinimui į vandenį. 
- Minkšta rankenos tekstūra: minkštos, neslystančios tekstūros guminis šarvas užtikrina saugų sukibimą net su drėgnomis ar sušalusiomis rankomis ir amortizuoja smūgius bei kritimus iš nedidelio aukščio.

Komplektuojamas su dėklu, kaklo dirželiu ir objektyvo bei okuliaro dangteliais.

Specifikacijа:
Didinimas: 8x
Objektyvo skersmuo: 42 mm
Matymo laukas (m/1000 m): 136 m
Išeinantis vyzdys: 5,25 mm
Atstumas iki vyzdžio: 17 mm
Mažiausias fokusavimas: 5,5 m
Prizmos sistema: Porro
Optinis stiklas: BaK-4
Dangos: daugiasluoksnė danga
Svoris: 771 g
Gamintojas: Bushnell, JAV
  • Modelis: 09-6385
  • Siuntimo svoris: 0.85kg
  • 2 Vienetų sandėlyje
  • Pagamino: Bushnell
  • Ean: 029757134196

Būkite pirmas ir įrašykite atsiliepimą.  Parašykite atsiliepimą.

Ši prekė buvo pridėta į katalogą Sekmadienis 17 kovo, 2024.



Gamintojai

Ar matėte ...

Discount for fishing equimpent - Nuolaida žvejybos reikmenims

Gamintojo informacija

Dovanų čekis


Dovanų čerkis, kuponas - Discount coupon
Latvijas interneta veikali 
Ani.lv Latvijas Marketpleiss - ērti pirkumi ar 2 klišķiem.
ani.lv

Ceno.lv