Lietuvių  Русский  English  Latviski  Eesti  Polskie  deutsch  

Turistinis katiliukas iš ketaus 4L


Prasideda nuo: 42.00EUR

Lietuvoje pristatymas per paštomatus nuo 2.30Euro

Prašome pasirinkti:

.





Spauskite čia ir užduokite klausimą apie šią prekę

Universalus panaudojimas ir aukšta pagaminimo kokybė padaro šį katiliuką nepakeičiamu indu gaminant maistą po atviru dangumi. Šis katiliukas pagamintas iš ketaus, dėl to jis turi ypatingų savybių kurių dėka jus galite pasigaminti nepakartojamo skonio ir aromato maistą. Priklausomai nuo gaminamų patiekalų šį katiliuką galima įstatyti į laužą arba, atsukus kojeles, pakabinti ant trikojo virš jo. Dėka aukštos pagaminimo kokybės šis katiliukas gerai laiko šilumą, nepridega ir lengvai valomas. Jis tarnaus jums ir leis džiaugtis nepakartojamais patiekalais ilgus metus.
Techniniai duomenys ir savybės:
Katiliukas pagamintas iš pilkojo ketaus, kuris tolygiai paskirsto šilumą ir išlaiko ją, todėl šis katiliukas idealiai tinka gaminti troškintus ir keptus patiekalus. Katiliukas yra tiksliai liejamas mašininiu būdų, kas garantuoja aukščiausią gaminio kokybę. Sertifikatai ir testai atlikti su katiliukais garantuoja , kad maistas, gaminamas šiame ketaus katiliuke neturės kenksmingų priemaišų.
Maisto gaminimas su šeima ir draugais po atviru dangumi yra puikus laiko praleidimas, kurį pamėgo jau daugelis žmonių. Turistinis katiliukas iš ketaus - tai pasiūlymas visiems tiems, kas mėgsta ir vertina nepakartojamą maisto, pagaminto ant atviros ugnies, skonį ir akimirkas, praleistas geroje kompanijoje, kartu gaminant maistą.
Dydžiai: bendras aukštis 50 cm, skersmuo 23 cm, talpa 4 L

  • Modelis: 04-163016
  • Siuntimo svoris: 6kg
  • 2 Vienetų sandėlyje

Būkite pirmas ir įrašykite atsiliepimą.  Parašykite atsiliepimą.

Ši prekė buvo pridėta į katalogą Šeštadienis 28 lapkričio, 2020.

Pikėjai, kurie pirko šią prekę, dar užsakynėjo ...



Gamintojai

Dovanų čekis


Latvijas interneta veikali 
Ani.lv Latvijas Marketpleiss - ērti pirkumi ar 2 klišķiem.


Ceno.lv